Home » Mijn blog » Sinterklaastijd

Sinterklaastijd

Sinterklaastijd

20 nov. 2012 07:09

Een week die in het teken van Sinterklaas stond...

Dat was weer een hele drukkeweek! En er komt nog een hele drukke week aan!

Zo leuk om te horen en lezen hoe enthousiast ze over mijn Zwarte Pieten broches zijn! Dat had ik niet verwacht! Ik sta zelfs in de top 10 vanhttp://annemarieshaakblog.blogspot.nl/ Super leuk!! Inmiddels zijn alle pietjes verkocht en heb ik er alweer een paar bijgemaakt voor een bestelling. Erg leuk!

 

Ook ben ik bezig met een patroon van de Zwarte Pieten broches. Je kan er natuurlijk veel meer leuke dingen mee doen! Deze is voor € 1,50 te koop. Houdt mijn site in de gaten daar komt het op te staan. En natuurlijk via Twitter.

Ons huis ziet er ook weer helemaal op en top Sinterklaas proof uit! In huis heb ik op onze sitetable weer een gezellig Sinterklaas hoekje gemaakt. Voor het raam in onze keuken staat weer iets gezelligs en aan onze voordeur hangt een zelfgemaakte Sinterklaaskrans! Helemaal gezellig! Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht…J

 


Op dit moment heb ik een deadline! Mijn zusje gaat aanstaande vrijdag trouwen en ik maak wat speciaals voor ze in plaats van een ringenkussen. Dat vind ik ook zo standaard dat ik daar iets speciaals voor heb bedacht. Mijn zusje heeft 2 kinderen; een meisje en een jongen, dus voor hen maak ik wat leuks zodat ze de ringen aan hun ouders kunnen geven. Spannend! Jullie zien het zeker!

Houd m’n site maar goed in de gaten!

Volgende week staan er weer andere dingen op de planning! Ik kruip maar weer eens achter de naaimachine. Daar kwam ik elke keer weer niet aan toe helaas.

Voor jullie allemaal een hele fijne week!

Groetjes, Ester
Ess-specially

 

Geplaatst door Ester

« Vorige Volgende »

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Silphya
5 jaar geleden

Volgens mij ben jij toch zo'n ontzettende gezellige uit-school-thee-met-koekje-moeder! Leuk!