Home » Mijn blog » En we pakken de draad weer op…

En we pakken de draad weer op…

En we pakken de draad weer op…

6 nov. 2012 16:11

En we pakken de draad weer op…

En we pakken de  draad weer op…

Wat zijn de weken voorbij gevlogen met veel emoties. Na anderhalve week kreeg ik weer zin om te gaan haken. Even weer wat ontspanning en afleiding. En de ideeën kwam ook weer vanzelf. Eigenlijk te veel weer, hihi.

Voor mijn zusje en zwager heb ik een mooi houten hart geschilderd met het handje en voetje van mijn neefje Stan er op. Woensdag krijgen ze dit. Ben benieuwd wat ze er van vinden!

 

Ook heb ik nog een leuke swap (ruil) gedaan met iemand via Twitter. Voor haar heb ik een babymutsje gehaakt en zij heeft voor mijn kleuter een pietenshirt gemaakt! Ben er heel benieuwd naar! Hopelijk krijg ik het vandaag in de bus! Door alle drukte ben ik helemaal vergeten er een foto van te maken. Misschien krijg ik nog wel een leuke foto te zien met de muts. Knipogen

 Afgelopen zondag ben ik met mijn bonusdochter Chelsea naar de Kreadoe beurs geweest in Utrecht. Helemaal geweldig natuurlijk! Twee hallen stonden helemaal vol creatieve kramen! Ze hadden veel kramen decopatch, kaarten, vilt, wol, breien, haken, borduren, schilderen en boeken. Decopatch had wel echt de overhand en is ook helemaal trendy op dit moment. Veel leuke en nieuwe dingen gezien! Was een hele gezellige middag!

 

En wat een leuke tijden komen er weer aan! Bij ons thuis galmen de Sinterklaasliedjes alweer door het huis! Mijn kleuter is helemaal gek op Sinterklaas! Leuke tijden dus weer!

Heel binnenkort komen er weer nieuwe dingen op mijn site! Houd het dus in de gaten!!

Tot horens! Dagdag!

Geplaatst door Ester

« Vorige Volgende »

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.