Home » Mijn blog » Freubelweekend

Freubelweekend

Freubelweekend

14 okt. 2012 15:31

Mijn freubelweekend begon op vrijdagmiddag...

Het was vrijdagmiddag en m'n huisje was opgeruimd en schoon! Wat fijn om zo je weekend te beginnen! Vrijdagmiddag begon dus mijn freubelweekend! Begonnen met m'n nieuwe USB stick oppimpen. Even een leuke bloem er aan gehaakt en de stick is weer opgefleurd! Hoe simpel kan het zijn!

's Avonds ben ik verder gegaan met de vingerloze handschoenen. Die van mij waren al af. Afgelopen avonden al gedaan. ;-) Maar nu deze, wat grotere en wat langere voor m'n vriendin. Zij heeft Fybromyalgie en heeft daarom nogal last van haar gewrichten. Daarom deze handschoenen voor haar! Hopelijk passen ze. ;-) Morgen gaan ze op de post! Ben benieuwd hoe ze ze vindt.

Zaterdag was het zulk slecht weer maar voordat het hier ging regenen hadden wij de boodschappen al binnen en konden we lekker binnen blijven! Dus 's-middags achter de naaimachine gekropen en begonnen met een speldenkussen die al weken op me lag te wachten.

 

Daarna een etui gemaakt voor al m'n haaknaalden. Dat was ook hard nodig.

   

 

Vandaag nog de laatste hand aan de vingerloze handschoenen en verder m'n site bijgewerkt. Nu weer bezig om nieuwe dingen te bedenken. Ook voor de bruiloft van m'n zusje waar ik de 'ringkussentjes' voor ga maken. Daar heb ik al iets leuks van in m'n hoofd! Dat gaat goedkomen!

Voor nu een hele fijne week! Tot snel!

Geplaatst door Ester

« Vorige Volgende »

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Frederike
5 jaar geleden

Hai lieve Ess! Ik ben zooo benieuwd naar de vingerloze handschoenen :) Het speldenkussen is ook erg mooi geworden hoor! Liefs!