Home » Mijn blog » Productief....

Productief....

Productief....

7 okt. 2012 19:57

Het was weer een productief weekje...

Weer veel gedaan deze week. Maar vooral veel afgemaakt. De uilenmutsjes, die moesten af. Bijna komt mijn neefje of nichtje ter wereld dus veel langer kon dit niet meer wachten. Het haken is zo gebeurd maar het in elkaar zetten. Pff...dat is niet echt mijn ding. Maarrr...het resultaat mag er zijn, al zeg ik het zelf!! Eén gaat er naar m'n vriendin, zij heeft vorige week een zoontje gekregen en de andere...dat is nog een verrassing!! We wachten in spanning af...

Onze voordeur moest nog in herfstsfeer worden omgetoverd. Omdat de takkenslinger, die bij ons binnen aan de deur hangt, zo gaaf is geworden heb ik maar besloten dat deze ook aan de voordeur moest komen. Gisteren alles gehaakt en vanmiddag in elkaar gezet. Vanmorgen heb ik de paddestoelen gemaakt. Ook super leuk om te doen! Altijd leuk om weer zelf bedachte creaties te maken! Ik word er zo blij van! En de ideeën blijven ook maar komen... Het liefste zou ik de hele dag lekker creatief bezig willen zijn, maar ja, er moet ook gewerkt worden he? Kijken jullie even bij de fleurige paddestoel, daar staan de foto's.

De foto's van de uilenmutsjes plaats ik wat later, anders is het geen verrassing meer, maar dat begrijpen jullie vast wel. Ik heb er wel een klein voorproefje op gezet bij mijn blog. Kijk maar eens. ;-)

Voor nu, een hele fijne week en tot horens!

Geplaatst door Ester

« Vorige Volgende »

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.