Home » Mijn blog » En toen...

En toen...

En toen...

16 sep. 2012 18:49

En toen werd het weer herfst...

De laatste 2 weken ging het niet zo lekker met me. Mijn darmen waren weer aan het opspelen waardoor ik heftige pijn aanvallen heb gehad. Na een aantal kilo's minder kan ik nu weer gewoon eten en gaat het weer goed met me.

Dat merk je meteen weer dat ik weer meer kan doen. Ik heb weer meer energie om dingen te maken en te bedenken. De ideeën gieren alweer door m'n lijf. Dan gaat m'n hoofd sneller dan mijn lijf. Wat echt mijn valkuill is. Maar goed, we gaan vrolijk verder....


Het wordt alweer kouder en de dagen zijn weer korter. Ook wel weer fijn om meer binnen te zijn en het knusse van binnen op te zoeken terwijl het buiten koud, waait en regent. Onze tuin en binnen zien er alweer herfstklaar uit!

 

Deze week weer wat nieuwe dingen gemaakt. Een vogelhuisje, de herfstbladeren en 6 armbanden. Ik vind het allemaal leuk! Haken, naaien, borduren, tekenen en schilderen. Wie weet wat er allemaal nog uit gaat komen...

Oja, ik heb vandaag ook een webwinkel geopend bij Dawanda. Hij is helaas nog niet open maar als deze open is dan meld ik het meteen! In ieder geval veel kijk plezier op mijn site. Bovenaan staan de nieuwste items! Tot snel!

Geplaatst door Ester

« Vorige Volgende »

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Ouders van Ester
5 jaar geleden

Wij vinden het helemaal geweldig en zijn trots op jou.
De creativiteit straalt er vanaf.
Veel suucces met de webwinkel
Liefs, ons