Home » Mijn blog » En dan win je zomaar...

En dan win je zomaar...

En dan win je zomaar...

24 mei 2013 12:51

Een eerlijk lang weekend achter de rug...

En dan win je zomaar een lang weekend weg…

Moederdag. Altijd een speciale dag voor ons als moeder en onze moeders! Het leukste vind ik altijd de leuke cadeautjes die je krijgt van je kind. Ik bedoel dus de zelf gemaakte cadeautjes! Mijn zoon had een mooi hart geknutseld op de NSO en op school een schilderij waar ik op kan schrijven met krijt!

’s Morgens deed ik mee met een give-away op Twitter. Wat ik wel eens vaker doe. Dit keer voor een Pinksterweekend in een Landal park. ’s Middags was ik lekker aan het rommelen boven met de was, de winterkleding opbergen en de zomer kleding weer te voorschijn halen. (waar blijft de zon nou??) Ik lag even te rusten in bed toen ik even op mijn telefoon keek. Ik had zoveel berichtjes??!! Ik scrolde verder naar beneden en ik zag dat ik een lang weekend weg had gewonnen!! Ik kon het niet geloven! Wat een geweldig Moederdag cadeau!!!! Ik was super blij!!

Dus afgelopen vrijdag gingen we met ons gezin weg, op naar de Veluwe! Midden in het bos hadden we een huisje! En wat was het er heerlijk bosrijk! Ik hou  er van! Tijdens ons 1e ontbijt daar gaven de eekhoorns een prachtige show voor ons in de bomen! Het was erg genieten daar en relaxen!

Ik heb zelfs nog lekker gehaakt! Hoe fijn!

Dit wordt een tas! Het eindresultaat zien jullie uiteraard! Eerst nog een paar rokjes maken dit weekend! Zin in!

Voor jullie een heel fijn weekend! Tot de volgende keer!

Lieve groetjes, Ester

Geplaatst door Ester

« Vorige Volgende »

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.