Home » Mijn blog » Lente in aantocht?

Lente in aantocht?

Lente in aantocht?

27 apr. 2013 10:47

Eindelijk voelden we de lente!

Zouden we nu eindelijk lente krijgen?

Wat waren we blij afgelopen week dat het zonnetje weer ging schijnen! Het was ook meteen warm! Heerlijk! Lekker de tuin in. Beetje rommelen in de tuin en wat nieuwe plantjes in de tuin gezet! Fijn weer!

Vrijdag 26 april was het groot feest op school van Milan. De Koningsspelen en vierden de meesters en juffen hun verjaardag! Omdat ik klasse-ouder ben heb ik voor de cadeautjes voor de juf gezorgd!

De juf wilde heel graag een mooi voorleesboek en wat knutsel stickers hebben voor in de klas. Maar we wilden natuurlijk ook een leuk cadeau voor haar zelf geven.

Voor de juf heb ik een prachtige emmer vol met oranje violen gekocht! Zijn ze niet prachtig! (die andere 2 emmers staan bij ons in de tuin).

 

Er moest natuurlijk ook wat leuks gefreubeld worden. Voor Milan en de juf heb ik een broche gemaakt! Geheel in het thema natuurlijk! Voor Milan heb ik een koningscape van een vlag gemaakt en een kroontje erop genaaid. Kroon op zijn hoofd en hij is koning!

En voor de juf een leuke Apple Jacket! Hoe vinden jullie die? Ik had het al vaker voorbij zien komen op internet en ik vond ze zo leuk!! En aangezien de juf zo gek is op appels heb ik deze voor haar gemaakt! Patroon is van mij zelf. Dit volgt nog op mijn site!

 

En dus vierden alle kinderen van Nederland de Koningsspelen! Wat een geweldig idee en wat een feest! En dan kijken we uit naar Koninginnedag! Ik vind het allemaal maar spannend! Ben heel benieuwd hoe het allemaal gaat lopen aanstaande dinsdag!

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend en een hele gezellige laatste Koninginnedag!!

Lieve groetjes,
Ester

Geplaatst door Ester

« Vorige Volgende »

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.