Home » Mijn blog » Een creatieve week...

Een creatieve week...

Een creatieve week...

6 apr. 2013 20:12

Een hele creatieve week...

Paasweekend achter de rug en ik ben alweer erg productief bezig!

3 Uilenmutsjes gemaakt en zijn al de deur uit. Altijd weer leuk om ze te maken! Elk mutsje is weer uniek! Ook zijn de leuke babyschoentjes op het juiste adres aangekomen! Gelukkig was mijn collega er erg blij mee!

Afgelopen donderdag ben ik de hele dag aan het freubelen geweest. Wat heerlijk! Maar wat vliegt de tijd zeg! Veel te jammer! Soms wil je wel dat er meer minuten in een dag zitten, zeker als je lekker creatief bezig bent! ;-)

Vorige week heb ik in Rijssen bij m’n zusje wat leuke stofjes gekocht voor jurkjes en rokjes! Tijd om weer eens achter de naaimachine te kruipen. En tijd om mijn gewonnen lockmachine van Knipmode eens uit te proberen!

Maar ik wilde eerst wat maken voor mijn lieve neefje die zondag 7 april 3 jaar wordt! Mijn neefje is helemaal gek op alles wat rijdt. Overal gaan de auto’s mee naar toe. Zo leuk! Daarom heb ik deze leuke auto applicatie bedacht! Een leuk haakwerkje! Alles in elkaar zetten, gestreken en daarna op een shirt genaaid. Nog een leuke weg gemaakt en klaar is het shirt!! En zo maak je een saai shirt stoer! 

Vandaag heeft mijn neefje mij gebeld dat hij er zo blij mee was! Toen hij hem zag wilde hij hem meteen aan! Een groter compliment kun je niet krijgen toch?

Overigens van deze auto applicatie maak ik een patroon en die komt in mijn Etsy shop! Voor meer foto's klik hier.

Vanmorgen ben ik weer verder gegaan met mijn jurkje. Na vrijdag een poging om de lockmachine opnieuw in te rijgen vandaag weer een poging. En na nog 1 keer een vast gelopen draad deed de lockmachine als een trein!! Ben er zo blij mee! En zo trots op mezelf dat het me is gelukt! Dus dat wordt nu veel achter de naaimachine en lockmachine, haha!

De jurkjes en rokje zien jullie de volgende keer! Geniet nog van je weekend! Tot de volgende keer!

Lieve groetjes, Ester

Geplaatst door Ester

« Vorige Volgende »

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Diana
5 jaar geleden

LEUK! Dagen zijn hier ook te kort! Wat een leuke mutsjes!

xxx
Diana (@DeHandwerkster)
http://naaldbinden.widoeghe.nl