Home » Mijn blog » Waar is...

Waar is...

Waar is...

28 mrt. 2013 09:39

Waar is de lente, waar is de warme lentezon...

Daar zitten we allemaal op te wachten. Op weer wat mooier en warmer weer. Dat de bloemen weer gaan bloeien, de bomen weer groener worden, de kleur weer terug komt in de tuin... daar wachten we op.

Ook voor onze gezondheid is de warmte een stuk beter. Al die zieken op dit moment. Zelf kwakkel ik ook van het ene in het andere. Heb ik ook nog eens te horen gekregen dat ik artrose heb in mijn vingers en rug. Dat kon er ook nog wel bij. En daar moeten we het mee doen. En dat doen we ook. Maar wel op een langzamer tempo.

Dat geld dus ook voor het haken. Haken langere tijd achter elkaar lukt niet meer. Het moet echt met veel rustpauzes. En daar baal ik van. Ik wil nog zoveel doen en maken. De ideeën tollen door mijn hoofd! Hopelijk door de warmte gaat het met mijn gewrichten ook weer wat beter en krijg ik weer meer energie.

Vorige week kreeg ik van mijn Twitter en Crea vriendinnetjes lieve kaartjes en zelfs nog cadeautjes! Hoe lief is dit! Dat ze zo met mij meeleven! Doet me zo goed! Super lief! :-)

Ondertussen heb ik wel deze geweldige baby schoentjes gemaakt voor een collega. Ze zijn gisteren verstuurd dus hopelijk vandaag krijgt ze de schoentjes! Ben zo benieuwd wat ze er van vindt! :-) Voor meer foto's klik hier.

   

Voor Pasen heb ik ook al van alles gehaakt! Paaseieren gemaakt, om paaseieren heen gehaakt en paaseihouder bedacht, verkrijgbaar in patroon in mijn Etsy shop!

Ik hoop dat jullie allemaal een heel fijn Paasweekend hebben!! Tot de volgende keer!

Lieve groetjes, Ester

Geplaatst door Ester

« Vorige Volgende »

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Irene
5 jaar geleden

Oh wat balen zeg voor zo'n creativeling! rustig aan dan maar, dan breekt het lijntje niet! Ik vind je creaties super leuk. Bijna Pasen dan komen je eierhaasjes op tafel de boel opfleuren.