Home » Mijn blog » Een mooi nieuw begin...

Een mooi nieuw begin...

Een mooi nieuw begin...

10 mrt. 2013 08:05

Wat is iets leuks maken voor iemand toch leuk.... :-)

Afgelopen maandag, 4 maart, ging mijn collega met zwangerschapsverlof. Na maanden meeleven wilde ik iets voor haar baby maken. Iets leuks! Dus ben ik aan de slag gegaan. Eerst een leuk uiltje gehaakt…

En daarna het doekje…

Zo leuk al die fleurige kleuren! Kan voor meisje en jongen. Aangezien wij niet wisten wat het werd heb ik er maar iets ‘universeels’ van gemaakt! Wat een super leuk resultaat! Hier komen er nog meer van in mijn shopje!

Oja… als je heel goed naar de foto’s kijkt dan zie je dat er een label aan mijn doekje zit! Jaaa… mijn eerste product met label! Hoe gaaf!! Dus voortaan op mijn producten zit er een een label van Ess-specially aanvast! Meer foto's van mijn knuffeldoekje vindt je hier.

Het cadeautje viel goed in de smaak bij m’n collega! Ze was er erg blij mee! Kon zij even fijn op zwangerschapsverlof!

Afgelopen woensdagavond… ik was al thuis kreeg ik een Whatsappje van een andere collega. Mijn zwangere collega was dinsdag al bevallen!! Maandag met zwangerschapsverlof en dinsdag meteen bevallen!! Vier weken te vroeg!! Maar alles ging gelukkig goed! Moeder en zoon, want het is een zoon geworden, maken het goed!

Wat fijn om te horen… zo kan het dus ook….

Nog een hele fijne dag vandaag! Ik ga maar eens beginnen met mijn opdrachtjes! Super leuk!! En ondertussen nog wat paasdingetjes maken… daarover de volgende keer meer!


Lieve groetjes,
Ester

Geplaatst door Ester

« Vorige Volgende »

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.