Home » Mijn blog » In de schijnwerpers...

In de schijnwerpers...

In de schijnwerpers...

1 feb. 2013 09:46

Verrassende week...

Stond ik zaterdag 26 januari zomaar ineens in de schijnwerpers op het blog van Annemarie! Wat ontzettend leuk en een verrassing!!

Elke zaterdag kan je op de site van Annemarie mee doen aan Link your Stuff. Daar kan iedereen zijn/haar creaties plaatsen. Erg leuk om daar naar te kijken of tussen te snuffelen! Vaak zitten er zulke leuke creaties bij. Erg leuk om zoveel creativiteit bij elkaar te zien! Klik hier om naar de site van Annemarie te gaan.

De week ervoor had ik mijn Message Labels er op geplaatst! En ze vielen dus in de smaak! Hoe leuk!!

Afgelopen week heb ik ook nog iets gewonnen! Ik was helemaal verrast! Ik wist eigenlijk niet eens dat ik ergens aan mee had gedaan, hihi. Ik was best nieuwsgierig wat ik nou eigenlijk gewonnen had.

Ik heb iets gewonnen van de website Onder de oude Peer. Klik hier om eens een kijkje te nemen op de site van Annemieke.

Gisteren kreeg ik een mooi pakketje in de brievenbus! Ik kreeg het prachtige blad ‘Dafhney’s Diary’. Ik ken het blad eigenlijk helemaal niet. Maar ik was erg onder de indruk, wat een ontzettend leuk blad! Er zitten zelfs leuke werkbladen in om te maken! Het was echt een cadeautje! En dat nu al terwijl ik volgende week pas jarig ben! ;-)

En dan is het alweer februari, wat vliegt de tijd…. Deze dagen ben ik bezig om van alles waar ik mee begonnen ben af te maken. Dan kan ik weer beginnen met nieuwe dingen, want de ideeën zijn er genoeg! ;-)


Ik wens jullie alvast een heel fijn weekend! En tot snel!

 

Lieve groetjes,
Ester

Geplaatst door Ester

« Vorige Volgende »

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.