Home » Mijn blog » Weer eens Zpagetti...

Weer eens Zpagetti...

Weer eens Zpagetti...

27 jan. 2013 08:26

Lente gevoel en nieuwe ontwikkelingen...

Nieuwe ontwikkelingen en veel leuke dingen kwamen weer op mijn pad! Een van mijn producten wordt binnenkort verkocht in een echte webshop! En wat voor webshop!! Echt helemaal geweldig!! Ben er zo blij mee! Hoe gaaf is dat!!

Verder tolt mijn hoofd weer van de ideeën! Ik wil nog zoveel leuke, nieuwe dingen maken!! Veel te leuk allemaal!

Afgelopen week heb ik mijn collectie katoen maar eens nagekeken… Enne, dat zijn er best veel, haha! Heb een mooie mand gekocht bij Xenos en deze gevuld met al mijn bolletjes! Zo, dat is mooi opgeruimd en overzichtelijk. Het moet eigenlijk nog op kleur, maar zo is het ook prima. ;-)

Afgelopen week had ik leuke fleurige primula’s gekocht. Alvast wat lente in huis! Ik had ze in een glas gedaan die in een krans staat. Toen ik er zo naar zat te kijken vond ik het een beetje saai.

Dus zaterdag ben ik weer eens begonnen met Zpagetti haken. Weer eens wat anders voor de verandering! Nadeel van Zpagetti vind ik dat het zo zwaar is om te haken. Dus in etappes is dit het beste. Een voordeel vind ik wel weer dat je snel resultaat ziet en snel gaat! 

Voor het glas waar de primula’s in staan heb ik een mooie bloempot gemaakt. En nu vind ik het helemaal af! En, wat vinden jullie?

En nu ga ik rennen! Zoonlief moet zo naar zwemles……

Fijne zondag nog en een fijne werkweek!

Lieve groetjes, Ester

Geplaatst door Ester

« Vorige Volgende »

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Claudia
5 jaar geleden

Echt heel gaaf Es! En wat gaat die webshop voor je verkopen?!